Geef je hart ruim baan
Maak het verschil voor anderen.

Projectleider Implementatie

Ben jij een sociale strijder en heb jij zin in een boeiende uitdaging als Projectleider Implementatie in het dynamische Sociaal Domein Drechtsteden? Klaar om jouw coördinerende vaardigheden volop te benutten en je team te motiveren tot grootse prestaties? Lees dan snel verder!

Waar kom je te werken?

Ons doel is helder: we streven naar een zelfstandig en volwaardig bestaan voor alle inwoners van de Drechtsteden.

Bij de Sociale Dienst Drechtsteden zijn we ambitieus in onze doelstellingen, creatief en vooral passievol. Mensgericht werken, samenwerken en vernieuwen zitten in ons DNA. Dit maakt ons een van de meest complete en innovatieve organisaties van Nederland. Terwijl anderen nog praten en wachten, hebben wij al actie ondernomen. Dit is geen doel op zich, maar het resultaat van onze proactieve houding.

We zijn een hechte club mensen met een gezonde dosis lef en een gedeelde passie voor het sociaal domein. We gaan steeds voor het goede. En gaat het fout, dan proberen we het opnieuw. Hier kun je de volledige en dus de beste versie van jezelf zijn.

Wat houdt de functie in?

In de rol van Projectleider implementatie ben jij de spil in het succesvol afronden van complexe projecten. Deze projecten gaan over het implementeren van nieuwe wetten, regels, werkwijzen en systemen en zijn vaak opgave overstijgend.  

Naast je rol als projectleider heb je een coördinerende functie binnen het team (8 medewerkers). Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het bewaken van de voortgang, planning en het oplossen van uitdagingen waar het team mee te maken krijgt. Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en staat altijd klaar om hen te ondersteunen, zodat ze optimaal kunnen presteren.

Verder fungeer je als de schakel tussen de projecten en de organisatie en je zorgt ervoor dat de projecten de gewenste resultaten opleveren. Natuurlijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en methoden op het gebied van projectmanagement en deze kennis breng je actief  over naar je team. Daarnaast draag je bij aan de groei en ontwikkeling van het implementatieteam, zodat ze altijd voorop blijven lopen in hun vakgebied.

Wat neem je mee?

Je bent een expert in projectmanagement en begrijpt wat er nodig is om effectief te (kunnen) implementeren, waardoor de uitvoering soepel kan verlopen. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent bekend met de inhoud van het werk en hebt plezier in het omgaan met complexe dossiers. Daarnaast ben je kritisch, durft beslissingen te nemen en kunt rust bewaren, zelfs onder druk.  

Daarnaast beschik je over: 

  • Een afgeronde hbo(+) opleiding;
  • Ruime, recente en relevante werkervaring;
  • Bij voorkeur uitgebreide kennis van het sociaal domein;
  • Ervaring in het leiden van grote en complexe projecten;
  • Een resultaatgerichte aanpak.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan met een maximaal salaris van € 5.997,- (schaal 11, CAO SGO) op basis van een 36-urige werkweek. Het gaat om een fulltime dienstverband van 36 uur per week voor de duur van een jaar en bij goed functioneren wordt dit natuurlijk omgezet naar een vast contract. 

Daarnaast bieden wij een mooi pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Je krijgt ook een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt kiezen om dit te laten uitbetalen, vakantie uren te kopen of fiscaal vriendelijk een fiets aan te schaffen.

Belangstelling?

Wil je een maatschappelijk relevante baan en een verschil maken voor onze samenleving? Solliciteer direct online. Voor meer informatie over de procedure, de organisatie en vragen over de functie kun je contact opnemen met Josina van Wingerden, opgavemanager bedrijfsvoering, via 06 41687811.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Deel deze vacature:

Logo_SDD