Geef je hart ruim baan
Maak het verschil voor anderen.

Adviseur
werkgeversdiensten

Wil jij het verschil maken in regionale arbeidsmarkt en een cruciale rol vervullen bij het creëren van duurzame werkplekken voor kandidaten? Jij bent de drijvende kracht achter het vinden van nieuwe mogelijkheden om onze doelgroepen te ondersteunen. Ben jij proactief, altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en wil jij werken aan het constant vergroten van ons netwerk van werkgevers? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren voor de positie van Adviseur Werkgeversdiensten. 

Waar kom je te werken?

Ons doel is helder: we streven naar een zelfstandig en volwaardig bestaan voor alle inwoners van de Drechtsteden.   

Bij de Sociale Dienst Drechtsteden zijn we ambitieus in onze doelstellingen, creatief en vooral passievol. Mensgericht werken, samenwerken en vernieuwen zitten in ons DNA. Dit maakt ons een van de meest complete en innovatieve organisaties van Nederland. Terwijl anderen nog praten en wachten, hebben wij al actie ondernomen. Dit is geen doel op zich, maar het resultaat van onze proactieve houding.      

We zijn een hechte club mensen met een gezonde dosis lef en een gedeelde passie voor het sociaal domein. We gaan steeds voor het goede. En gaat het fout, dan proberen we het opnieuw. Hier kun je de volledige en dus de beste versie van jezelf zijn.   

Je wordt onderdeel van het Werkgeversservicepunt Baanbrekend Drechtsteden (WSP BBD). Binnen WSP BBD werken we vanuit het UWV, Sociale Dienst Drechtsteden en Randstad samen. We zetten ons in om een duurzame en inclusieve arbeidsmarkt te bevorderen door werkgevers te ondersteunen bij het ondernemen met impact en kandidaten te begeleiden naar werk.     

In de komende jaren is het onze ambitie om onze dienstverlening en organisatie verder te professionaliseren. Onze kernwaarden, waaronder het centraal stellen van mensen, samenwerking en vernieuwing, zijn essentieel om onze visie en doelstellingen te verwezenlijken.

Wat houdt de functie in?

Als adviseur Werkgeversdiensten zoek je proactief naar nieuwe mogelijkheden om duurzame werkplekken te creëren voor kandidaten uit onze doelgroepen. Hiermee vervul jij een cruciale rol in de regionale arbeidsmarkt. Je bent voortdurend bezig het netwerk van werkgevers te vergroten. Daarnaast onderhoud je bestaande relaties.  

 Je ondersteunt werkgevers bij het invullen van werkplekken en draagt de verantwoordelijkheid voor het adviseren en assisteren bij het gebruik van aanvullende middelen voor de plaatsing van kandidaten, zoals flankerende voorzieningen en financiële/subsidieregelingen. 

Je denkt in kansen en mogelijkheden en beschikt over lef, creativiteit en ondernemerschap om de obstakels in het bemiddelingsproces te overwinnen. Jouw doel is om een win-winsituatie te creëren voor zowel kandidaten als werkgevers. Je bent een brede gesprekspartner en adviseert werkgevers niet alleen over invulling van werkplekken maar ook over mogelijkheden op gebied van leren en werken, duurzame inzetbaarheid en lokale ontwikkelingen. Hierin werk je nauw samen met partners zoals het onderwijs, lokale gemeenten, maatschappelijke organisaties en het Regionaal Mobiliteits Team.

Wat neem je mee?

In deze rol heb jij het vermogen om werkgevers te inspireren om werkplekken beschikbaar te stellen voor kandidaten uit onze doelgroep, met de nadruk op duurzame uitstroom. Je bent commercieel ingesteld, een bedreven netwerker en niet bang om een gesprek aan te gaan. Je bent proactief, een betrouwbare sparringpartner en gericht op het vinden van geschikte oplossingen. Daarnaast is het fijn als je flexibel bent en over organisatorische vaardigheden beschikt. Zo kan jij bijvoorbeeld aan de slag met het organiseren van lokale evenementen en bijeenkomsten.  

Daarnaast beschik je over:  

  • Hbo werk- en denkniveau; 
  • Ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als uitzendconsulent; 
  • Kennis van de recente ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en ben je bekend met werkgeversvraagstukken; 
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, denk aan het voeren van zakelijke gesprekken; 
  • Je bent een bedreven netwerker, betrouwbare sparringpartner en hebt   
  • Kennis van het sociaal domein, de doelgroep, de Participatiewet en onze lokale arbeidsmarkt zijn een pre. 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan met een maximaal salaris van € 5.247,00 (schaal 10, CAO SGO) op basis van een 36-urige werkweek. Het gaat om een dienstverband van 32 – 36 uur per week voor de duur van een jaar en bij goed functioneren wordt dit natuurlijk omgezet naar een vast contract.    

Daarnaast bieden wij een mooi pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Je krijgt ook een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt kiezen om dit te laten uitbetalen, vakantie uren te kopen of fiscaal vriendelijk een fiets aan te schaffen.

Belangstelling?

Je kunt direct online solliciteren! Als je meer wilt weten over deze functie, neem dan contact op met Saskia Korevaar, waarnemend afdelingshoofd WSP BBD via 06-20609746. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Werving en Selectie via 078 – 770 8030.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Logo_SDD